Dmca

SZERZŐI JOGI ÉS SZELLEMI TULAJDONRA VONATKOZÓ SZABÁLYZAT

A weboldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonra vonatkozó jogát, és üzleti partnereitől ugyanezt kéri. A más weboldalakról származó tartalom az Amerikai Egyesült Államok illetve más ország szerzői és szellemi tulajdonra vonatkozó törvényeinek védelme alatt állhat. Vezérelvünk alapján megfelelő körülmények között és saját belátásunk szerint eltávolítunk minden olyan tartalmat, illetve ideiglenesen vagy véglegesen felfüggesztjük az olyan felhasználói fiókokat, amelyek sértik, vagy sorozatosan sértik a weboldal és/vagy mások szerzői joghoz fűződő érdekeit.

MEGJEGYZÉS A SZELLEMI TULAJDON MEGSÉRTÉVEL KAPCSOLATOS KÖVETELÉSEKRŐL

Ez az eljárás kizárólag a szerzői és szellemi tulajdonjogi ügyekre vonatkozik. Egyéb ügyeket érintő megkeresés megválaszolása nem lehetséges.Amennyiben úgy véli, hogy az oldalaink egyikén, vagy azokon keresztül a szerzői vagy szellemi tulajdonjog védelme alatt álló tartalmával visszaéltek, vagy megsértették az 1998-as Digital Millenium Copyright Act („DMCA”) rendelkezéseit vagy bármely hasonló törvényt, kérjük tegyen bejelentést a szerzői jogok megsértéséről. Ilyen eszközzel kizárólag a jogos tulajdonos, vagy meghatlamazottja élhet. Amennyiben úgy dönt, hogy bejelentést tesz a szerzői jogok megsértéséről, kérjük vegye figyelembe, hogy jogi eljárást kezdeményez. 

SZERZŐI JOGOK MEGSÉRTÉSÉRŐL SZÓLÓ BEJELENTÉSE

Szerzői jog által védett, vagy szellemi tulajdonában álló tartalom leírása.

Leírás a tartalom pontos helyéről a weboldal oldalán/oldalain, lehetőleg pontos URL közlésével.

Nyilatkozat a jóhiszemű meggyőződéséről, miszerint a vitatott tartalom felhasználását nem engedélyezte a szellemi tulajdon jogos tulajdonosa, annak megbízottja.

Nyikatkozat arról, hogy büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a fenti nyilatkozat pontos és hogy Ön a szerzői jog vagy szellemi tulajdon birtokosa, vagy jogosult eljárni a tulajdonos nevében.

Legjobb szexvideók

Csak a legjobb ingyenes pornóvideók várnak rád minden nap a szexbálvány felnőtt oldalon! Válogatott erotikus filmek csak arra vának, hogy megnézd. Ezen az oldalon minden pornó kategóriában csak a legjobb minőségi videókat kapod meg amik tuti izgalomba hoznak. Ne érd be a rossz minőségű sexoldalakkal ahol alig találsz jó videókat. Itt nincsenek tabuk csak kemény szexvideók amiből a lehető legjobb tartalmat kapod. Minden napra több száz új xxxjelenet kerül fel amik a legjobb magyar felnőtt oldalakról vannak összeválogatva. Te se akarod végigjárni mindig a pornó oldalakat, hogy végre találj valami szuper kis filmet. 300 szex kategória vár te rád amikben tuti van olyan ami tetszeni fog. Magyar pinákat néznél? Vagy szereted a sexy pornós ribancokat? Itt mindent megtalálsz. Amit mindeni imád a fenék dugás, szilikon cicis milf anyák, fiatal lányok, magyar ribancok, öreg nők. Mindegy, hogy romantikus videót akarsz látni vagy kőkemény dugást itt mindenből van. A legjobb az egészben, hogy mindez teljesen ingyen van és mobilról és pcről is nagyon jó hd minőségben nézheted meg.A biztonság miatt se kell félni, nem tárolunk semmilyen adatot rólad és az oldal vírusmentes.